Módní hlídky: Jak se vymustrovali budoucí právníci?

Módní hlídky: Jak se vymustrovali budoucí právníci?

Vydali jsme se s naší módní hlídkou do ulic kolem Právnické fakulty Univerzity Karlovy v Praze lovit originálně oblečené studenty. Je vidět, že budoucí právníci mají styl!
Foto: Studenta

Krása, krása, nádhera!

Slečna má evidentně vkus a umí krásně a citlivě kombinovat. Černé kožené kalhoty a luxusní hnědé koně působí malinko drsně, nádherně je ale doplnila romantickým světle zeleným svetříkem a krásným barevným šátkem. Kabát je naprosto luxusní, má skvělý střih a dvouřadé knoflíky teď navíc frčí. Make-up něžný, vlasy přirozené. Já tleskám! Jen škoda, že nevidím kabelku, vzhledem k tenkému pásku jde asi o něco decentního, k tomuto modelu by mi ale vůbec nevadila velká hnědá kabela.

Foto: Studenta

Vyměnit kalhoty!

Tenhle model podle mě mladého právníka zbytečně dělá starším, vypadá zkrátka jako fotr. Evidentně jde ale o jeho styl, a tak to pojďme respektovat. Musím říct, že mě model vlastně na první dobrou baví, nejvíc oceňuji hlavně perfektní boty, elegantní kabát a tak nějak správně nakombinované barvy. Největší problém ale vidím v kalhotách, mají vyloženě špatný střih a pochybná je i barva. Ideální by byly rovné kalhoty, klidně džíny. Hodně špatně je i sportovní taška přes rameno. Když už buduju image elegána, rozhodně si pořídím koženou aktovku do ruky.

Foto: Studenta

Chlapy ve svetříkách milujem!

Hmmmm, tak tady je to v pořádku. Slušňácké kalhoty sednou jako ulité, bílá košile s límečkem v kombinaci s elegantním véčkovým svetříkem je nadčasová a sedne snad každému chlapovi. Nevím jak vy, dámy, ale já svetýrky na chlapech přímo žeru! Jediné, co zde můžeme opravit, je límeček košile, ten by měl být spíše zastrčen dovnitř, ne plandat přes okraje svetru. Kdybych chtěla hodně rýpat, pozastavím se ještě u bot, v případě, že jsou perfektně vyleštěné (tady zřejmě sádlem, protože se lesknou fakt dost), je to v pořádku, pokud jde o lakovky, rozhodně doporučuji vyměnit za matné boty, lakovky se hodí na slavnostní události nebo pro princezny.

Foto: Studenta

Make-up, holka!

Ano, mě to baví. Outfit působí elegantně a zároveň nápaditě a šik. Sukně má krásnou barvu, bundička zase hezký střih, i když rukávy by měly být o něco kratší. V pohodě jsou i boty korespondující s kožešinou na bundě. Více by ale k modelu rozhodně seděla větší, kvalitní taška. Největší výtku mám k make-upu a účesu. Na těch si slečna evidentně nedala záležet vůbec a to je škoda, protože i ty dotváří celkový vzhled. Nedostatek make-upu a zvadlý culík bohužel nedají jinak vkusnému modelu dostatečně vyniknout.

Foto: Studenta

Génius! Toho chci!

Tenhle právník mě jednou musí zastupovat! Kdyby mi soudní spor nedej bože prohrál, bude mi to úplně jedno, protože vedle mě bude fešák, co má styl! Tento model je naprosto super, jednoduchý, nepřeplácaný, přitom má šmrnc a fór. Chválím vínové kalhoty, kdo chce být letos na jaře v kurzu, měl by si barevné nohavice také určitě pořídit, krásná je kombinace jednoduchého bílého trička a modrého vypasovaného saka super střihu. K tomu navíc bezva pruhovaná šála sladěná s botami – ty jsou na první pohled kvalitní a stylové, žádná šméčka, přesně takhle to má, pánové, vypadat.

Text: Tereza Seidlová

Foto: Check Czech Fashion

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější