Módní hlídka z ČZU: Jak se ohodili studenti pražské zemědělky?

Módní hlídka z ČZU: Jak se ohodili studenti pražské zemědělky?

Nemilosrdně ostrému jazyku a kritickému oku Terezy Seidlové tentokrát neunikli studenti a studentky pražské zemědělky. Kdo je váš favorit?
Foto: Studenta

Rádoby sportovní elegance, rá-do-by

Tenhle fešák má zřejmě nakročeno k ledabylé sportovní eleganci, ale úplně se nezadařilo. Přitom by stačilo tak málo, kluku! Barevný bordeaux kalhoty jsou dobrej základ (rozhodně ale o něco kratší, tyhle jsou na kolenou a u kotníků zbytečně nahrnuté a nesedí), sportovní šedé tričko s potiskem taky beru (i když bych volila upnutější). Rozhodně ale neodpustim tyhle podivný gumový boty. Co kdyby sis příště zkusil vzít bílý conversky, přes tričko rozepínací tmavě šedej svetřík nebo sako a na krk šálu, co? Úplně vidim, jak by to bylo geniální! Abych nezapomněla, ten batoh na šňůrky nech mladšímu bráchovi na tělák a vyměň ho za koženou tašku přes rameno. Rozumíme si? Seš už přece vysokoškolák.

Foto: Studenta

Jé, přijel cirkus?

Takže takhle, asi každej cejtí, že tady se nám nakupilo trochu moc barev a stylů dohromady, že jo. Nic proti barvám, barvy jsou bezvadný a prímový, ale musí to mít ňákej řád. Samotnej základ – kalhoty a pruhovaný svetřík – je v pořádku. Zbytek je jak z jinýho světa. Bunda je sama o sobě pěkná, k tomuhle modelu se ale absolutně nehodí a upřímně si nedokážu představit jinej outfit, ke kterýmu by seděla. Kecám, kalhoty na snowboard by šly. Boty jsou samy o sobě tak výrazný, že se dají kombinovat jen s naprosto jednoduchým outfitem (džíny a bílý tričko), ideálně by je měl podpořit nějaký doplněk ve stejné barvě (šátek). Mladíkovi doporučuju nechat základ a pořídit si k němu dobře padnoucí hnědý sako a hnědý kožený elegantní boty.

Foto: Studenta

Já mám právo mít ten šátek taky!!!

Tento model vypadá na první dobrou svěže, originálně a mladistvě. Na druhou dobrou je ale zbytečně překombinovaný. Ze všeho nejhorší je kabelka a naprosto nevhodný pásek s flitry. Zaprvý se flitry k jinak sportovně elegantnímu outfitu nehodí, zadruhý pásek zbytečně vytváří další horizontální lem a tak nějak se narušuje s lemem bundy i mikiny. Modrá košile zase bohužel působí zmačkaně. Doporučovala bych velkou koženou černou kabelu, pásek zahodit a košili vyměnit za bílou, ta by celý model krásně zjemnila. A navíc by pak krásně vynikla stylová kombinace mikiny s koženou bundičkou a hlavně ten naprosto geniální šátek!

Foto: Studenta

Aj lajk!

Tohle mě ba! Hodně mě to ba. Je to naprosto jednoduchý, přitom elegatní, šmrncovní a sexy. Džíny, jednoduchý bílý tričko a hnědý boty jsou osvědčenej základ, na nějž se dá krásně vrstvit. Sáčko má příjemnou, lehce atypickou barvu, šátek je nádhernej a celej outfit krásně oživuje. A ta taška je boží! Aspoň takhle z boku. K dokonalosti bych doporučila už jen výraznej náramek na ruku.

Foto: Studenta

Holko, co ty fusky?!

Oukej, takže osobitý, studentský, lehce retro styl à la filda, ale... Malinko každej pes, jiná ves. Kombinace džíny, svetřík, kožená bunda je super. V případě týhle kožený bundičky dokonce tleskám vestoje, protože se hodně povedla. Barva svetru mě taky ba. Úplně mimo jsou ale kytičkatý kecky a hlavně ty šedý jetý ponožky! Tohle se už nikdy nesmí stát! Nikdy! Kdyby si slečna vzala hnědý kožený elegantní kecky nebo balerínky, udělá daleko líp. Bez ponožek! Co se týká tašky, vim, vim, vintage je v módě, taháme tašky našich babiček, ale tahle se prostě k modelu nehodí. Velká kožená taška do ruky by byla lepší. Když na to koukám znovu, já bejt slečnou, tak se asi svlíknu a chodim jen v tý bundičce, ta je vážně dobrá.

Foto: Studenta

Text: Tereza Seidlová

Foto: Kuba Feranec

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější