Módní hlídka: Prezidentští kandidáti

Módní hlídka: Prezidentští kandidáti

Kandidáti na funkci prezidenta pod palbou naší módní kritičky. Jak se obléká Jana Bobošíková či jaký styl zvolil Vladimír Franz?

(Taťka) Šmoula

Přestože Vladimír Franz pro dnešek zvolil nedbalý styl bez doplňků, jímž jasně potvrzuje, že méně většinou bývá více, takřka animačně vyzařující omalovánkový nádech celého zjevu nás rozhodně nenudí. Ba naopak, dodává nám pocit bezpečí a dýchá na nás klidem, což jsou dojmy, které z kandidáta na budoucího prezidenta nerozhodný volič ve stresu potřebuje vnímat :-)

Foto: Studenta

Důstojný planďák...

Stejně tak jako plus size Afroameričanky jsou pověstné tím, že umí prodat jakýkoliv outfit jen svým sebevědomím, Vladimír Dlouhý by se mohl jako potenciální prezident zapsat tím, že přestože jsou jeho kalhoty tak plandavé, že by se do nich vešla ještě noha, svou sebejistotou a suverenitou docílí toho, že si ničeho nevšimneme. Užitečná vlastnost pro ekonoma, který se řítí nahoru kopcem...

Foto: Studenta

Chce zářit...

Z Hradu se samy rozezní famfáry ve chvíli, kdy Jana Bobošíková vstoupí s tímto běloskvoucím, perfektně padnoucím kostýmkem za jeho brány. Elegance dámy v nejlepších letech, jež zraje jako to nejlepší víno, se snoubí s rošťáckým efektem „dívky od vedle“, docíleným pomocí střídmého, avšak svěžího líčení. Tato kandidátka již pasti evidentně nalíčila...

Foto: Studenta

Švihák z venkova

Kandidát z Vysočiny odložil jitrnici, položil svou oblíbenou flanelovou košili na hřebíček a vydal se ze své základny – alias útulné chalupy – dobývat Hrad. Oblékl si na to slušivý a dobře šitý oblek. I když je světácký ráz tohoto kompletu dotvořen hlavně hravou a právě fialkovou kravatou, český politik nemá rozhodně ani růžové brýle, ani červeno před očima a do boje jde s chladnou hlavou :-)

Foto: Studenta

Módní kalkulace

Nic naplat, Jan Fischer si díky svému rodinnému původu (matematické a statistické zázemí) dobře spočítal, že jedna a jedna jsou dvě, a vyšňořil se do elegantního společenského saka, které doplnil módní mélangé kravatou, tematicky se hodící k mélangé vlasům, tak, že výsledkem rovnice je uhlazený, jemný, i když poněkud neodvážný model. Na druhou stranu však víme, co očekávat, že?

Foto: Studenta

Text: Kateřina Odarčenková

Foto: Mediafax/ČTK

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější