Módní hlídka: Nastupuje podzim

Módní hlídka: Nastupuje podzim

Poslední teplé sluneční paprsky se ještě snaží  zvítězit, ale chladivá pěst podzimu už začíná tvrdě dopadat. Chvílemi ještě teploučko, ovšem občas už značně sychravo.

1. Důchodcův sen

U parkoviště Lidlu se dnes dá potkat leccos: konzervativnější členy starší generace nakupující cottage sýr a vinné klobásky v akci možná pobouří a znechutí barvami hrající vlnitý vlas, avšak nikdo nemůže upřít této mladé slečně snahu o módní hrátky; nohám jako hůlky džínsy zkrátka sluší, kabátek hodný intelektuála hraje v outfitu prim a vše završuje ten sebejistý pohled studentky, která ví, že je občas nutno připnout si světonázor na svetr.

Foto: Studenta

2. Country emo

Kafe zřejmě nezabírá dost na to, aby z tváře vypudilo ten vzrušivý, lehce romantický a zasněný emo výraz. Co se týče oblečku, máme před sebou klasickou znuděnou říjnovou pohodu – triko do véčka, co se vcelku povedeně snoubí s botami, neutrální bundička vhodná právě na nastávající podzimní večery a plandavý sak přes rameno. Dobrá nuda v Praze.

Foto: Studenta

3. Fashion štramák

Už ta veselá hra s dvěma barvami tkaniček nám našeptává, že máme před sebou někoho, kdo se nebojí „fashion“ projevit. Ovšem možná ještě dřív než ty tkaničky náš zrak upoutá sexy skvrna ve vlasech, která rozhodně nemá velikost žádného dolaru. Chlapec má zkrátka na sobě outfit, jenž je svou rozverností vhodný jak na party, tak, díky podivně vykrojené vestičce, na pseudointelektuální rozhovory.

Foto: Studenta

4. Black & white pořád jede

To je prostě all star kamarád, kterého by každá holka chtěla mít; ruce drsně v kapsách rovných černých džín na znamení toho, že to, student, má na háku, černobílé rokenrolové tričko a, pozor, stejná barevná kombinace se objevuje i na botách! Nejvíc vzrušující samozřejmě! Každopádně, co našemu mladíkovi dodává korunu, je jeho trochu beatlesácký sestřih. Tomu žádná prvačka neodolá...

Foto: Studenta

5. Tak trochu italian university student

Tato pohledná studentka mi docela připomíná léta strávená v Itálii – brýle za každé situace, sportovní, nejlépe značkové boty, úzké džíny a šáteček. Tuto kombinaci bych se nebála si vzít jak do hudebního klubu, tak na společenskou vycházku. Proporce jsou sice trochu nevyvážené (dlouhý vlas, dlouhé triko vs. kratší sako), ale který z obdivujících pánů nad tím bude přemýšlet, že?

Foto: Studenta

6. Kožené/koženkové překvapení

Barevná kombinace sice možná měla symbolizovat nadcházející podzimní depresi, ale mužům se při pohledu na tuto mladou zlatohlavou studentku budou vesele zapalovat lýtka, jako kdyby bylo jaro. Díky průsvitným punčocháčům a uplé černé vypasované bundičce ji bude zástup Adamů, zvláště těch, kteří mají rádi motorkářské paničky, chtít líbat pod třešní jako na Prvního máje.

Foto: Studenta

Text: Kateřina Odarčenková

Foto: Jana Schrammová

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější