MÓDNÍ HLÍDKA: Jak se oblékají studenti Přírodovědecké fakulty UK v Praze?

MÓDNÍ HLÍDKA: Jak se oblékají studenti Přírodovědecké fakulty UK v Praze?

Jak se vlastně oblékáme? Jaký styl oblečení v ulicích velkých měst převládá? Jaké jsou trendy? To vše vám prozradí naše pravidelná čtrnáctidenní módní hlídka Studenty! Vaše modely komentuje zkušená, ve světě módy protřelá KatOda! Tentokrát se podíváme na studenty Přírodovědecké fakulty UK v Praze, obor Geografie a kartografie! :-)
Foto: Studenta

Hurá na průzkum!

V lehce karamelových kalhotách oblečených spolu s veselým zeleným tričkem se náš student oboru Geografie a kartografie může směle pustit do opravdového terénního výzkumu (na světlé mandžestráky pak použije samozřejmě odstraňovač skvrn). Korálky, jež má každý rasta doma již od čtrnácti let, skombinoval s velmi fešnými náramky a už samou radostí utíká s daty na geografické pracoviště!

Foto: Studenta

Každej pes..., ale originalita!

Na tomto outfitu je znát, že se nacházíme v období stále proměnlivého počasí: horní polovině modelu je zima, zatímco spodní část jde vstříc teplejšímu jaru. Nicméně naše studentka z volitelného předmětu Styl u zkoušky rozhodně nepropadně díky své nápaditosti; jak bunda úžasné, výrazné barvy spolu s krémovou krajkovou sukničkou, tak doplňky jsou prvotřídními kousky!

Foto: Studenta

Jednoduše elegantní

Abyste u zkoušky vypadali dobře, stačí jen dostatečně zvládnout základy, které začínají přesně padnoucím oblekem. K bílé košili přidáte jednoduchou kravatu, červená funguje téměř vždy, a k ní naleštěné kožené boty. A jako třešnička na dortu – bílý kapesníček. Zlomte vaz!

Chcete se také oblékat jako správný muž? Čtěte Muzivcesku.cz!

Foto: Studenta

Všechny cesty vedou ke klobouku

Přestože jsou tyto šaty do města jako dělané, usměvavý student je lehce cítit po romantickém lovci motýlů. Klobouk má místo per ulovených ptáků pěknou stužku, jež je nejen mnohem přijatelnější z hlediska ochrany přírody, ale i se hezky snoubí s barvami košile, která je v perfektní kombinaci s vestičkou. Ta je zase to pravé ke klobouku. Zkrátka nás mladý geo- a kartograf ulovil!

Foto: Studenta

Lidská buzola

Tato sympatická studentka Geografie e kartografie má módu rozhodně zmapovanou. Svědčí o tom spojení koženého či koženkového materiálu bundičky a světle modrého lehkého vlněného svetříku. Její dobrou orientaci v mapě stylu potvrzují vkusně vybraná obuv a, pozor, barevná pírka zavěšená na krku. No, mladá slečna rozhodně žádný GPS systém nepotřebuje; ve fashion světě se neztratí!

Foto: Studenta

Sportovní elegance na PřF

Neživým protagonistou tohoto modelu je pěkně padnoucí černé sako, jenž je velmi patřičnou volbou jak pro přednášky, tak pro praxe, při nichž si člověk musí vykasat rukávy (naše studentka si je už vyhrnovat nemusí) a pořádně se zapotit. Svěží tričko dává vyniknout džínsům a model je zakončen mladistvou alternativou bot na podpatku pro každodenní nošení, tj. balerínami. Jednoduché a účinné.

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější