Módní hlídka: Jak se oblékají studenti Arts managementu na VŠE v Praze?

Módní hlídka: Jak se oblékají studenti Arts managementu na VŠE v Praze?

Jak se vlastně oblékáme? Jaký styl oblečení v ulicích velkých měst převládá? Jaké jsou trendy? To vše vám prozradí naše pravidelná čtrnáctidenní módní hlídka Studenty! Vaše modely komentuje zkušená, ve světě módy protřelá KatOda! Tentokrát zamíříme do pražských ulic! :-) Tentokrát se podíváme na studenty Arts managementu na VŠE v Praze!
Foto: Studenta

Umění jako filozofie

Klotylda, 21 let

Přestože se nám tato mladá studentka svěřila, že by nejradši zůstala navždy jednadvacetiletou, evidentně to neznamená, že by měla problém s oblékáním se ve stylu atraktivní úspěšné ženy. Kombinací vzdušných šatů s fešným sakem, doplněnou výraznými brýlemi a kozačkami v odstínu ve zbytku outfitu neopakovaném, prokázala nevídaný cit pro barvy a textilie. Zkrátka palec nahoru a klobouk dolů!

Foto: Studenta

Poteče krev!

Venca, 21 let

Na jednu stranu je z tohoto studenta art managementu trochu cítit odér rozervaného mládí, který by mohl potvrdit jím vyslovenou aspiraci na zařazení se mezi nezaměstnané, avšak na stranu druhou jeho šaty říkají pravý opak: košile originální barvy, snoubící se s modrou pulovru, zastrčená (!) do univerzálních a výborně padnoucích kalhot opatřených páskem (!), spolu s čistými (!) botami naznačuje, že každopádně poteče krev...

Foto: Studenta

Zn.: Osobitost

Kiki, 21 let

Tato ohnivá hlava to rozhodně vymyslela: povedená hra s proporcemi přiléhavých džínsů, oversize svršku a huňatého nákrčníku jde ruku v ruce s vtipnými doplňky, jimiž jsou náušnice, jež se barevně snoubí s mladistvou kabelkou, a přívěsek ve tvaru houslového klíče. Model je vyvážen pro tuto příležitost perfektními šněrovacími botami. Jednoduše řečeno, žádná falešná nota!

Foto: Studenta

Pozor na něj!

Ondra, 22 let

Přátelé, pozor, máme před sebou aspiranta na ministra kultury! Co se týče jeho profesionální kariéry, bez křišťálové koule toho přirozeně moc nezmůžeme, ale rozhodně si můžeme dovolit poznamenat, že jsme přírodními korálky, kombinací trička s mocným robotem spolu se sakem formálního nádechu a vykukujícím hadem pásku, jenž upozorňuje na úzkost pasu tohoto studenta, udělali krok stranou od dlouhých šedých šálů... :-)

Foto: Studenta

Tleskáme

Nejmladší zastupitel na Moravě (město Šternberk) jako by ani nebyl od nás. Vynikající úzké černé kalhoty, barevné ponožky a perfektní boty. Tmavě fialový blejzr s bílým kapesníčkem a košile s kulatým límečkem (tzv. club collar). Nemám slov. Úzká kravata a stříbrná brož na klopě saka jen podtrhují smysl autora pro detail.

Další tipy najdete na www.muzivcesku.cz.

Foto: Studenta

Student forever...

Jani, 20 let

Většina čtenářek mi jistě potvrdí, že legíny, must posledních sezon, jsou nejen pohodlné jak například při cestě MHD, tak při jakékoli činnosti, jež vyžaduje atletické výkony úctyhodné úrovně (vytírání atd.), ale mohou být i neslušně módní, pokud jsou doprovázeny třeba dlouhým trikem, jak je tomu v tomto případě. Všimněme si i rozverných obrázků na cardiganu, jež sdílí intelektuální nádech se zvířecími brýlemi. Prostě studentka, jak se patří!

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější