MÓDNÍ HLÍDKA: Jak obstály před nemilosrdnou fashion kritikou zamilované páry?

MÓDNÍ HLÍDKA: Jak obstály před nemilosrdnou fashion kritikou zamilované páry?

Jak se umí obléknout a sladit zamilované páry na výletě? Tvrdé kritice naší módní hlídky tentokrát neunikl vůbec nikdo.

Kolotočáři na výletě

Tento pár se zřejmě rozhodl, že ukáže co nejvíce kreativity a nakombinuje několik stylů zároveň. Bohužel to nebylo správné rozhodnutí. Lépe z hodnocení určitě vychází muž, který zkombinoval správné barvy a zvolil stylovou bundičku, jeho boty jsou ale katastrofální a celý model posouvají o deset levelů pod zem. Co takhle hnědé conversky, co? O poznání hůř je na tom ale jeho slečna, která vypadá jako obsluha stánku na matějské pouti. Oceňuji, že se snažila pohrát si s barvami, ale bohužel to neklaplo. Modré kalhoty fajn, hnědá bunda s kožíškem fajn, ale dohromady působí lacině, růžová sportovní taška a barevný šátek se k modelu absolutně nehodí, a ty křusky! Ty křusky spálit hned teď!

Foto: Studenta

Nemastný, neslaný

Na pánovi se nedá moc co hodnotit, jde přesně o model – nenadchne, neurazí, splyne v davu. Rozhodně doporučuji pořídit si kabát užšího střihu, který zvýrazní linie a bude působit elegantněji než tento pytlový model. Také by neškodilo pořídit si šálu v odlišné barvě, než je barva svršku. A rozhodně si koupit jiné boty! Sportovně-elegantní kožené kecky (které mimochodem bohužel nosí hodně mužů) budou vždycky působit druholigově. Daleko lépe je na tom slečna, která citlivě zkombinovala barvy, chválím krásnou zelenou (i když kabátu by prospělo méně zlatého zdobení). Model by se ještě dal zjemnit jinou barvou bot – volila bych hnědou.

Foto: Studenta

Dáma umí!

V tomto případě slečna jednoznačně boduje. V podstatě monotónní černý outfit perfektně rozstřelila stylovými botami a nádhernou šálou ve stejné barvě. Čepice dodává celému modelu šmrnc. Dokonalost jí bohužel trochu kazí její partner, který se zřejmě snažil o styl ležérní elegance, ovšem bohužel to nedotáhl do konce. Boty se hodí spíše na čundr, k saku působí vyloženě hloupě a konec levně působícího pásku by určitě neměl vyčuhovat. Samostatnou kapitolou je kombinace mikiny a saka, která je za normálních okolností skvělá, ovšem ne v případě, že jde o elegantní sako a navrstvení flísové obyč mikiny a další mikiny s kapucí. Příště poprosíme nechat flísku ve skříni a na zahřátí použít stylovou velkou šálu kolem krku. Jo a abych nezapomněla, ten kůň má super střih i barvu vlasů a krásně je zkombinoval s topem.

Foto: Studenta

Čekáme velkou vodu?

Tento páreček se zřejmě snažil sladit do stejných, podzimních barev, nicméně jejich outfity působí tak nějak lacině. Osobně miluji kombinaci hnědé a šedé, ne každý to ale umí. U slečny to rozhodně nevyšlo, v modelu působí jako stará mladá. Pruhovaný svetr se nehodí do kombinace s kostkovanou bundou, dohromady vypadají levně a přeplácaně. Kdyby zvolila jednobarevnou koženou krátkou bundičku, udělá rozhodně lépe. Slečně by dále určitě prospěly užší džíny a modernější kabelka. K botám se vyjadřovat nebudu, za ty by si jejich výrobce zasloužil lynčování. Co se týká pána, který bude asi havlovec, zřejmě se snažil o elegantní model, ale nevyšlo to. Největším průšvihem jsou samozřejmě krátké kalhoty, svetr a kabát působí tak nějak unyle. Chválím ale kvalitní boty a odvahu nosit klasický klobouk.

Foto: Studenta

Text: Tereza Seidlová

Foto: Martin Mičánek

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější