MÓDNÍ HLÍDKA: Hodnotíme stylové kočky ze Suit Up Party!

MÓDNÍ HLÍDKA: Hodnotíme stylové kočky ze Suit Up Party!

Další Suit Up Party - mejdan v oblecích a koktejlkách se blíží! Už 25. dubna budeme zase pařit v pražském klubu Retro. Vybrali jsme pro vás čtyři stylové dvojice z předchozího Suit Up, které neunikly hodnocení naší módní hlídky.
Foto: Studenta

O chloupek!

Slečna v bílých šatech válí! Zvolila krásnou kombinaci něžných šatů a luxusního lesklého sáčka. Skvěle si vybrala i decentní doplňky a jemný účes. Správně jsou i lodičky v barvě saka, jen by jim možná neškodil o něco vyšší podpatek. Rozhodně by na další akci měla poradit své kamarádce, která má sice fajn šaty v krásné barvě a se sexy zády, ale k tomuto skoro letnímu modelu se naprosto nehodí černé silonky a mohutné boty. Vlasům by navíc rozhodně prospěla úprava.

Foto: Studenta

Bravo!

V tomto případě smekám, obě dámy vypadají božsky. Být chlap, okamžitě do nich jdu. Blondýnka krásně sladila červenou a černou, už tak výrazný model nepřeplácala zbytečnými nánosy šperků, vhodně zvolila jen dlouhé černé náušnice, navíc si krásně pohrála i s účesem. Druhý model také super. Šaty mají nádhernou barvu a skvělý střih, výrazný náhrdelník, náušnice a elegantní hodinky působí stylově. Ani lesklému psaníčku není co vytknout. Hrozně mě navíc baví, že slečna sladila barvu rtěnky a bot, to je krásný detail. Obě jsou na zlatého bludišťáka.

Další Suit Up už 25. dubna v Retro Music Hall!

Přijď ukázat, jak se umíš vyfiknout na další rozjetou Suit Up Party do pražského klubu Retro. Více na Facebooku!

Foto: Studenta

Vedle jak ta jedle!

Obávám se, že holky se buď zatoulaly, nebo jim někdo zapomněl říct, že jde o party, která si žádá dress code. I když by v takových outfitech v klasickém baru nebo hospodě rozhodně neudělaly ostudu, na akci tohoto typu se takový typ kalhot navíc v kombinaci s huculemi fakt nehodí! Takže, holky, až půjdu příště na Suit Up Party, vezmu si co? Koktejlky a lodičky. Amen.

Foto: Studenta

Ups!

Slečna má zajímavé šaty, baví mě střih i barevné řešení. Boty jsem nepochopila vůbec, bohužel jí opticky zkracují nohy a nepůsobí úplně elegantně. Celý komplet tak na první dobrou vyznívá trochu rozpačitě a chudě, na druhou stranu je z toho ale cítit určitý minimalistický styl (jestli šlo o záměr, to ví snad jen déšť a vítr kolem nás). Zato pán se toho nebál, bohužel. Sako je příliš dlouhé a neforemné, košile má unylou barvu a špičaté boty působí o krapítek větší. Ale co, hlavně, že se mají rádi!

Podívejte se na další modely ze Suit Up Party do galerie.

Text: Tereza Seidlová

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější